Termékajánló

Minőségi használtruha Angliából, Hollandiából és Ausztriából.

Kizárólag kiváló minőségű használtruha importtal foglalkozunk! 

Háromféle termékkategóriából választhat.


Jó minőségű bálás ruha 400 Ft/kg

Kiváló minőségű, érintetlen bálás ruha közvetlenül Angliából.

A ruhabálák 400-500 kilogrammos kiszerelésben kaphatók, melyek mindegyike első osztályú és extra minőségű ruházatot tartalmaz. Sajnos elkerülhetetlen, hogy bizonyos mennyiségű használhatatlan ruházatot is tartalmazzanak a bálák, ám ez nálunk mindössze 10-15%, mely az általánostól eltérően meglehetősen alacsony arány.


Zsákos Originál használtruha 500 Ft/kg

Amennyiben a bálás ruhánál magasabb színvonalú használtruha az, amire szüksége van, akkor a gyűjtőzsákos originál használtruha lesz az Ön számára a megfelelő választás.

A zsákos originál áru teljes mértékben érintetlen. A ruhadarabok gyűjtése Ausztria legtehetősebb környékein történik. Tartalmaznak női, férfi és gyermek ruházati cikkeket, cipőket, táskákat, lakástextilt, kiegészítőket, valamint játékokat. Ezek háztól-házig gyűjtött áruk, illetve iskolai gyűjtés alkalmával felhalmozódott ruhaneműk.


Válogatott használtruha 800 Ft/kg-tól

A válogatott használt ruhák lehetőséget nyújtanak Önnek arra, hogy valódi exkluzív használtruha kereskedést üzemeltethessen.

A zsákos válogatott használtruha alkalmas arra, hogy Ön válassza ki azt a minőséget, amire szüksége van, az első osztályú áru és a extra-krém minőség között.

A legmagasabb minőségű válogatott ruha a gyűjtőzsákos originál áruból kerül leválogatásra. A ruhaneműt saját telephelyünkön dolgozzuk fel. Leválogatjuk és szortírozzuk, majd szortírozás után lehajtogatva zsákokba csomagoljuk. A zsákos válogatott használtruha csomagok 25-50 kilogrammos kiszerelésben érhetők el.

A zsákos válogatott használtruha kétféle minőségben érhető el.

Extra-Krém minőség: Ez az elérhető legmagasabb minőség, mely főként újszerű és márkás ruhákat tartalmaz. Magas minőségű darabáras ruhákat tartalmaz.

1. osztályú minőség: Jó minőségű, ám olcsóbb, kilóáras ruhákat tartalmaz, melyek a krém- és extra minőségű ruhák leválogatása után maradtak vissza.

A válogatott ruhák nemcsak minőség alapján kerülnek szortírozásra, hanem fajtára és szezonra is, annak érdekében, hogy a vásárlói igényeket minél jobban képesek legyünk kielégíteni.

Partnereink és leendő partnereink számára igyekszünk minden bizonytalansági tényezőt kizárni. Éppen ezért a válogatott zsákok tartalma minden esetben átnézhető.

Magas minőségű ruhára van szüksége? Forduljon hozzánk és vegye igénybe kedvezményeinket!


Ha minőségi használtruhát szeretne az Angol partnertől, az Ön házáig!

Hívjon minket, akár most!

+36 (20) 612 3138

Kiszállítás országosan!