Bemutatkozás - Cégismertető

Használtruha kereskedésünk profiljai közé tartozik a fajtára válogatott vállfás áruk és az eredeti nyers originál bálás használt ruhák nagykereskedelme. Kínálatunkban megtalálható női, férfi és gyermek használt ruha egyaránt.
Termékeinket mi magunk, Anglia és Nyugat-Európa tehetősebb részeiről, friss gyűjtésből importáljuk. Ez a folyamat biztosítja azt, hogy vevőink a legújabb divatot követő, stílusos ruhákat kapják, alacsony árakon. Bár hazánkban ez sűrűn előfordul, nálunk a csomagokba nem kerülnek rossz minőségű termékek. Az angol használtruhákat, cream minőségű használtruhákat mindig az adott évszaknak megfelelően, különböző kategóriákban és kiszerelésben forgalmazzuk, hogy nálunk mindenki megtalálja azt, amit neki a legjobban megfelel.
Honlapunk segítségével szeretnénk egyszerűbbé tenni az információhoz jutást, használt ruha árainkat, termékeinket eljuttatni az érdeklődők számára. Válogasson a honlapunkon található használt ruhák közül, melyeket igény esetén a Kapcsolat oldalon keresztül megrendelhet. Beszerezhetők nálunk originál bontatlan nagy bálák, Angliában válogatott cream használt ruhák, szezonális kiegészítők (öv, táska, fehérnemű, sapka, apróság), cipők. A  használtruhák beszerzését kamionos tételben is vállaljuk.
Angol használtruha készletünket hetente frissítjük, ami a nyugat-európai használt ruhákkal párban biztosítja a divatos, egyedi ruhákat. Célunk a hosszú távú partneri viszony kialakítása, nagyobb tételű használtruha vásárlás esetén egyedi árakat tudunk biztosítani. Kiszolgálunk magányszemélyt, kis- és nagykereskedőket egyaránt.
Az ország egész területére ingyenesen szállítjuk ki a megrendelt bálás használt ruhákat! Bálás ruha INGYEN kiszállítással, akár 24 órán belül, hétvégén is!
 
 

Használtruha kereskedésünk originál bontatlan nyers bálák és fajtára válogatott vállfás minőségű áruk NAGYKERESKEDELMÉVEL foglalkozik. Termékeinket saját magunk, friss gyűjtésből importáljuk Anglia tehetősebb részeiről, így biztosítva vevőinknek az érintetlenséget, az alacsony árakat, legújabb divatot, stílusos ruhákat. Kínálatunk mindig az adott évszaknak megfelelően, többféle kategóriába és kiszerelésben van forgalmazva.

Amit fontosnak tartok megemlíteni! :

  • Nincsen kereskedelmi bolthálózatunk (turkálóink), kizárólag nagykereskedelmi tevékenységet folytatunk
  • Válogatást nem végzünk
  • Kínálatunk széleskörű, árukészletünk hetente frissül
  • Áraink verhetetlenek a hazai használtruha piacon
  • Célunk a hosszú távú partneri viszony kialakítása
  • Kiszolgálunk magánszemélyeket, kis és nagykereskedőket egyaránt
  • Nagyobb tétel vásárlása esetén, egyedi árakat tudunk biztosítani.
  • Gyors és korrekt kiszolgálás, díjtalan kiszállítással

Reméljük, hogy Önt is mihamarabb üdvözölhetjük az elégedett vásárlóink közt!

 

Angliából és Hollandiából több éves tapasztalattal importáljuk vevőinknek a minőségi használtruhát.

Mivel nagykereskedésünk nagy tételben, kizárólag szerződött angol és holland nagykereskedő partnertől szállítja Magyarországra

a használt ruhákat, így vevőink folyamatos ellátást, valamint kiváló minőséget és alacsony árat kapnak!